Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn BrightSize

Rob Wortel

Rob heeft zijn jeugd zo lang mogelijk willen verlengen, tot ver voorbij de jaren tachtig. Kreeg in de tussentijd wel een deugdelijke vorming als management consultant bij de ooit roemruchte organisatie adviseurs van Bakkenist, Spits & Co. Ging daarna zelfstandig verder als interim manager, vaak in langlopende opdrachten als Hoofd P&O of HR directeur. Denkt daarom te weten hoe je vanuit de externe rol relevant kan bijdragen op items waar de senior HR manager zelf niet aan toekomt, of soms misschien niet aan toe wil komen.

Vanuit een bewuste keus voor diversiteit in de economische sectoren van zijn opdrachtgevers strekt Rob’s ervaring van ICT tot zware industrie en van ambtelijk tot blue collar en sociaal cultureel. Rob’s missie is om, samen met Louis, BrightSize te laten groeien als gewaardeerde niche player in HR solutions, waar inspirerende professionals graag mee en voor willen werken.

Louis van der Veen

Louis’ groeipad in HR loopt door organisaties in ICT, Civiele Techniek en Rijksoverheid. Ontwikkelde als voorkeursstijl om HR practices primair te bezien als een afgeleide van de te realiseren organisatie doelen. En dus ook aantoonbaar bijdragend daaraan, zowel op collectief als individueel niveau.
Na diverse seven year itches besloot Louis om een eigen HR consultancy en interim management praktijk te starten, met opdrachten in logistiek, gezondheidszorg en Amsterdamse haven. Inhoudelijk varieerden de thema’s van HR-instrument ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden beleid tot planning en uitrol van het HR aandeel in reorganisaties.

Opdrachtgevers waarderen zijn analyses en sparring in de voorbereiding, en zijn resultaat gerichtheid en vriendelijke vasthoudendheid bij de implementatie. Zijn missie is om vanuit BrightSize opdrachtgevers te helpen oplossingen voor HR-vraagstukken te ontwikkelen en te implementeren die bijdragen aan hun organisatiedoelen en passen binnen hun bedrijfscultuur. En dat op de ontspannen en zakelijke wijze die kenmerkend is voor BrightSize.

Erik Bijvoet

Mijn naam is Erik Bijvoet. Ik ben getrouwd met Monique en samen woon ik met mijn zoon en vrouw in Purmerend. Wielrennen is een van mijn grote passies. Strijden tegen de elementen, altijd doorgaan en zorgen dat je de finish haalt. Graag maak ik tijd vrij om te wielrennen in de mooie omgeving. In zowel het binnen- en buitenland heb ik mooie tochten gemaakt, avonturen beleefd en vriendschappen gesmeed. Geboren in een ondernemersgezin met bedrijven in de transport en logistiek.

Zakelijk ben ik een gedreven, ambitieuze professional met brede ervaring als directeur, programmamanager, mentor en coach. Boardroomervaring in zeer uiteenlopende branches van multinationals tot lokale overheden. Analytisch, conceptueel sterk, gekoppeld aan een can do-mentaliteit.
Ik weet teams te enthousiasmeren en collega’s beter te laten functioneren. Veranderingen, procesoptimalisatie en van het coachen en begeleiden van mensen krijg ik veel energie. Ik breng mensen en business én business en mensen met elkaar in verbinding.  Wat kenmerkt mij nog meer? Ik ben proactief, integer en discreet, wat een must is in dergelijke rollen.

Samen met Rob en Louis is het ook mijn missie BrightSize uit te laten groeien tot een gewaardeerde niche-player in HR-solutions door te verbinden en te vernieuwen. Een bedrijf te zijn waar inspirerende professionals graag mee en voor willen werken.

Rianne Mulders

Mijn naam is Rianne Mulders. Ik ben een allround HR professional met ruim 25 jaar ervaring in het HR vakgebied. Deze ervaring heb ik opgedaan in verschillende organisaties; van klein tot groot in zowel de zakelijke markt als in (semi) overheidsorganisaties. Mijn HR loopbaan heeft zich afgespeeld binnen uiteenlopende branches zoals de voedingsindustrie, een waterschap en woningcorporatie, IT en communicatietechnologie (b2b).

Als HR generalist zie ik de mens als de meest waardevolle ‘resource’ in de organisatie. Zonder medewerkers bestaat geen organisatie en zonder juiste inzet van talent is goed resultaat behalen onmogelijk.

Mijn interesse en nieuwsgierigheid in de ander en mijn toegankelijkheid maakt dat ik makkelijk de koppeling leg tussen talenten en doelstellingen. Ik handel met oog én respect voor de medewerker en ben altijd duidelijk. Anderen weten waar ze met mij aan toe zijn. Heldere en open communicatie en de daad bij het woord voegen is wat mij kenmerkt. Naast duidelijkheid zorg ik voor structuur, om van daaruit het geheel te verbeteren. Met veel enthousiasme en overtuiging sluit ik me aan bij Rob, Louis en Erik om BrightSize en haar opdrachtgevers te laten groeien en floreren.